Psoriazal Plus
Psoriazal Plus

Подкрепа на кожата при псориазис

Psoriazal Plus

Подкрепа на кожата при псориазис

Псориазал Плюс съдържа природни билки с доказани положителни свойства върху кожата и борбата с псориазиса.

Продава се в аптеките в цялата страна

  • без разтворители
  • без консерванти
  • без глутен
  • без захар
  • без ГМО

Вътрешна грижа за кожата

Вътрешна грижа за кожата

Псориазал Плюс подкрепя функциите и здравето на кожата. Растителните екстракти подпомагат кръвоснабдяването на кожата и подкрепят възстановителните ѝ функции. Активнодействащите субстанции упражняват комплексно въздействие върху кожата, като съдействат за тонизирането ѝ, за стабилизиране дейността на кръвоносните ѝ съдове, за подобряване обмяната на веществата и процесите на епителизация и регенерация.

Подкрепа за кръвоснабдяването

Подкрепа за кръвоснабдяването

Ефективността на основнат съставка на Псориазал Плюс - екстракта от сарсапарила се дължи на съдържащите се в него голям брой биоактивни вещества като сапонини, стероиди и минерали, които подкрепят пречистващите функции на организма, стимулирайки отделянето на вредните вещества. Сарсапарилата притежава и силно изявено противоалергично, диуретично и хормоноактивиращо действие. Поради това освен при псориазис тя се прилага и при екземи, уртикария и косопад. Използва се също като имуностимулатор с общ тонизиращ ефект.

Подбрани билки от природата

Подбрани билки от природата

Псориазал Плюс съдържа билкови екстракти от корен на Сарсапарила, листа на бреза, коприва, корени от репей и стръкове от камшик. Комбинация от благотворни активни съставки с положителен ефект върху кожата и псориазиса.

Екстрактът от листата на бреза притежава силно дерматотонично, отводняващо и противомикробно действие. Екстрактът от репей е богат на активни компоненти, които ускоряват растежа на нови клетки в организма, в това число и на здрави кожни клетки. Екстрактът от коприва включва дъбилни и белтъчни вещества имащи дерматотоничен, противоалергичен, успокояващ, противосърбежен и антисклеротичен ефект. От своя страна екстрактът от камшик също действа противовъзпалително и притежава противомикробни свойства.

Гаранция за качество и сигурност

Гаранция за качество и сигурност

Стандартизирани растителни екстракти се получават от растения или техни части чрез извличане на биологично активни компоненти. Тяхното преимущество е, че вида на активните вещества може да се контролира и поддържа в определено количество и качество. Приемът на екстракт с доказан ефект гарантира оптимално въздействие върху функциите на организма. Псориазал Плюс съдържа подбрани растителни екстракти с благоприятно действие при псориазис.

Мнения на специалисти
и потребители
Повече за Псориазал Плюс
Състав

Сарсапарила – корени (Extr. Rad. Smilax officinalis) 100 mg

Бреза – листа (Extr. Fol. Betulae albae) 75 mg

Коприва – листа (Extr. Fol. Urticae dioicae) 25 mg

Репей – корен (Extr. Rad. Bardanae) 25 mg

Камшик – стръкове (Extr. Hrb. Agrimoniae) 25 mg

Прием

Псориазал Плюс се приема по 1 таблетка 2 пъти дневно след хранене. Препоръчително е продължителността на приема да не е по-малко от 3 месeца.

Противопоказания

Не са установени. Псориазал Плюс е хранителна добавка и не предизвиква дразнене и свръхчувствителност и може да се приема продължително време. Псориазал Плюс може да се приема самостоятелно или в комбинация с предписани от лекуващия лекар медикаменти.

Действие

Ефективността на екстракта от сарсапарила се дължи на съдържащите се в него голям брой биоактивни вещества като сапонини, стероиди и минерали, които подкрепят очистителните функции на организма, стимулирайки отделянето на вредните вещества от него. Сарсапарилата притежава и силно изявено противоалергично, диуретично и хормоноактивиращо действие. Поради това освен при псориазис тя се прилага и при екземи, уртикария и косопад. Използва се също като имуностимулатор с общ тонизиращ ефект.

Екстрактът от листата на бреза съдържа вещества, на които се дължат силно изявените му дерматотонично, отводняващо и противомикробно действие.

Екстрактът от репей е богат на активни компоненти, които ускоряват растежа на нови клетки в организма, в това число и на здрави кожни клетки. Това им действие се дължи основно на съдържащия се в тях инулин. Освен това те действат противоалергично, антисептично и епителизиращо.

Екстрактът от коприва включва дъбилни и белтъчни вещества, поради което той упражнява дерматотоничен, противоалергичен, успокояващ, противосърбежен и антисклеротичен ефект.

От своя страна екстрактът от камшик също действа противовъзпалително и притежава противомикробни свойства.

Листовка на продукта